Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 7 juni 2017

Lijsttrekkersverkiezing geopend

Van 8 t/m 22 juni kiezen de leden van D66-afdeling Bodegraven-Reeuwijk een lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

Enige kandidaat is mevrouw E.S. (Elly) de Vries, de huidige fractievoorzitter van D66 in onze gemeente.

Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen (maart 2014) is Elly gekozen als fractievoorzitter van de tweemansfractie in onze gemeenteraad. De afgelopen bijna vier jaar heeft ze met veel enthousiasme invulling gegeven aan het raadswerk. Daarbij toonde zij zich een ware generalist, die zich al snel wist in te werken in de diverse dossiers. Elly heeft zich, als onderdeel van de oppositie, laten zien als een kritisch maar vooral ook constructieve politica, die het politieke debat niet schuwt. Met plezier stelt zij zich wederom kandidaat voor het fractievoorzitterschap voor de komende raadsperiode.

Elly de Vries (1957) volgde de opleiding voor recreatiesociologie aan de NHTV in Breda en daarna de opleiding hoger planologisch onderzoek in Utrecht. Sinds 1998 werkt Elly bij PostNL als manager van de stichting die projecten in het maatschappelijk belang van (ex)PostNL-werknemers verzorgt (o.a. schuldhulpverlening en evenementenorganisatie). Ruime bestuurlijke ervaring deed zij verder op in schoolbesturen en in besturen van sport- en molenverenigingen.