Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 26 juni 2017

Elly de Vries lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen 2018

Elly de Vries opnieuw lijsttrekker D66 Bodegraven-Reeuwijk

Elly de Vries is voor de komende gemeenteraadsverkiezing opnieuw verkozen als lijsttrekker van D66 Bodegraven-Reeuwijk. Na haar eerste termijn in de huidige gemeenteraad staat zij te trappelen om verder te gaan. Ze is dan ook erg blij met de uitslag.

Elly de Vries: “We hebben als nieuwe partij in de gemeenteraad duidelijk onze stem laten horen en successen behaald. Er valt nog zoveel meer te doen voor D66 in Bodegraven-Reeuwijk. Ik ben dan ook erg blij dat de leden mij opnieuw verkozen hebben tot lijsttrekker. We gaan weer voor een mooi resultaat bij de verkiezingen.”

Start verkiezingscampagne

Het kiezen van de lijsttrekker binnen de D66 Bodegraven-Reeuwijk is gelijk de start van de campagne. Zo wordt er ook hard gewerkt aan het opstellen van het verkiezingsprogramma. Alle inbreng is hier ook van harte welkom. Elly de Vries: “”D66 hoort graag van haar leden en de inwoners wat zij graag terug willen zien in ons programma. Wij roepen iedereen dan ook om zijn inbreng aan ons te laten horen. Dit kan via de website, mail, facebook of kom eens langs bij onze bijeenkomsten! Wij zijn hier tenslotte voor de inwoners van Bodegraven-Reeuwijk.”