Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 15 november 2017

Bas Otting kandidaat raadslid

Bas Otting (43) heeft na enkele jaren als onderofficier bij de Landmacht gediend te hebben diverse functies gehad in het bedrijfsleven, meestal gericht op het combineren van ICT en mobiliteit. Op dit moment houdt hij zich bezig met Locatie gebonden diensten, waarbij hij contact onderhoudt met veel organisaties in binnen- en buitenland.
Sinds begin 2017 is Bas actief voor D66 Bodegraven-Reeuwijk. Zijn belangrijkste inspanning is voor de commissie samenleving, waar hij alle onderwerpen maar vooral onderwijs en jeugdzorg op de voet volgt. Daarnaast zet hij zijn enthousiasme in als campagnecoördinator in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.
Bas woont met zijn vrouw en zoontje in Reeuwijk-Dorp.